Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

SLOVESNA PODELITEV POTRDIL O PDI

 

Do izdaje in prejema potrdila o opravljenem izpitu iz prejšnjega odstavka se uspešnost opravljenega izpita izkazuje z začasnim potrdilom o opravljenem izpitu, ki ga kandidatu neposredno po izpitu izda in podeli izpitna komisija. Začasno potrdilo podpiše predsednik izpitne komisije.

 

Kandidatu, ki je uspešno opravil izpit, izpitna komisija izda potrdilo o opravljenem izpitu. Potrdilo podpiše predsednik izpitne komisije, podeli pa ga minister, pristojen za pravosodje, oziroma funkcionar ali javni uslužbenec, ki ga pooblasti minister, pristojen za pravosodje. Hkrati se kandidatu izroči tudi potrdilo o doseženih ocenah na izpitu. 

 

 

 

Spoštovani.

 

Vse kandidate, ki so uspešno opravili pravniški državni izpit od oktobra lani in do vključno marca letos vljudno vabimo, da se udeležijo slovesne podelitve PDI potrdil, ki se bo odvijala na Vrhovnem sodišču Republike Slovenije v četrtek, 28. marca 2019, v popoldanskem času.

 

Vljudno vas prosimo, da zaradi spoštovanja varnostnega sistema na Vrhovnem sodišču Republike Slovenije potrdite svojo udeležbo in udeležbo spremljevalcev, skupaj z navedbo osebnega imena vsakega spremljevalca, najpozneje do 25. marca 2019, do 11. ure, na elektronski naslov gp.mp(at)gov.si. Vabljenim, ki se slovesnosti ne morejo udeležiti, bo potrdilo poslano po pošti.

 

Želimo vam vse dobro na poklicni poti in vas lepo pozdravljamo.


 
Kontaktna oseba:

Vlasta Korenjak

tel.: (01) 369 5770

e-pošta: gp.mp@gov.si