Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

FOTOGALERIJA

Novoletni sprejem 2014


V Gradu Brdo, Brdo pri Kranju je v ponedeljek, 22. decembra 2014, potekal tradicionalni novoletni sprejem ministra za pravosodje za predstavnike pravosodnih organov.

Dan pravosodja 2014


Podelitev medalj ob Dnevu pravosodja 2014 na Vrhovnem sodišču RS.

Primopredaja poslov med ministroma Pličaničem in Klemenčičem


Državna sekretarka sprejela podpredsednika Vrhovnega sodišča Ljudske Republike Kitajske


Državna sekretarka Tina Brecelj je v torek, 1. julija 2014, na Ministrstvu za pravosodje sprejela delegacijo Vrhovnega sodišča Ljudske Republike Kitajske, ki jo je vodil podpredsednik sodišča Nan Ying.

Pred ministrom Pličaničem zaprisegli državni tožilki


Pred ministrom za pravosodje dr. Senkom Pličaničem je v torek, 3. junija  2014,  za okrožno državno tožilko na Okrožnem državnem tožilstvu v Novi Gorici zaprisegla Petra Poberaj, za okrajno državno tožilko na Okrožnem državnem...

Državna sekretarka Tina Brecelj sprejela črnogorsko delegacijo


Državna sekretarka Tina Brecelj je v ponedeljek, 12. maja 2014, na Ministrstvu za pravosodje sprejela predstavnike črnogorske delegacije. Srečanja so se udeležili v.d. generalnega državnega tožilca Črne gore Veselin Vučkovič,...

Otvoritev novozgrajenega objekta na mejnem prehodu za mednarodni promet Sočerga


V sredo, 7. maja 2014, je na platoju mejnega prehoda za mednarodni promet Sočerga potekala otvoritev in slovesna predaja novozgrajenega objekta.