Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

MEDIJSKO SREDIŠČE

Medijsko središče je namenjeno predstavnikom medijev in vsej zainteresirani javnosti. V tej rubriki so sporočila za medije Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij in njihov arhiv ter koledar dogodkov Generalnega urada, zavodov za prestajanje kazni zapora in prevzgojnega doma.

 

Na področju odnosov z javnostmi skrbimo tudi za izdajo dovoljenj Generalnega urada za obiske medijev v zavodih za prestajanje kazni zapora.

 

Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij zagotavlja javnost dela v skladu z Zakonom o medijih in Zakonom o dostopu do informacij javnega značaja.

 

Ministrstvo za javno upravo je dne 15. 3. 2011 podalo soglasje Stroškovnika o posredovanju in ponovni uporabi informacij javnega značaja Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij.

 

Na področju odnosov z javnostmi načrtujemo, organiziramo in izvajamo strokovne in organizacijske naloge s področja odnosov z javnostmi Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij.

 

 

ODNOSI Z JAVNOSTMI

 

Ksenja Lampe

 

E: pr.ursiks(at)gov.si

E: ksenja.lampe(at)gov.si

T: (01) 300 5627 (5670)